Cirkus SneakerJag tillhör ett kringresande cirkussällskap, mitt eget.
Det är cirkus på jobbet, det är cirkus hemma, det är cirkus invändigt, det är cirkus utvändigt.
Men heey, det som inte dödar härdar.

Jag funderar på att önska död åt min blogg och frid åt mina läsare; har inte bestämt mig än. Jag får väl sova på saken helt enkelt...när det nu kan bli aktuellt med sömn. Det återstår att se.

Nä......jag har fortfarande inte glömt min blogg (som så brukar ske efter månader i dvala). Är bara mätt på rödvin, semester och sambo-tjafs.
Ibland vet jag inte om jag ska skratta, gråta, skrika, snyfta, slå,älska, eller bara vara....

Ikväll kunde ha varit en kväll på en alldeles underbar latinsk pub med god öl i goda vänners lag, men frugan bestämde annat.
Ibland känner man sig ensam i sin maktlöshet.... Leve semestern...och Guitar Hero. Jag och 14-åringarna älskar denna skapelse.
Varde ljus......och liv åt min blogg.
Den står stilla allt som oftast nuförtiden, men hav förtröstan; skaparglädjen är på väg tillbaka. Det kan ha med regnet utanför att göra också förstås. Man FÅR helt enkelt lov att sitta framför datorn utan att behöva känna att jag-måste-ut-i-solen-eftersom-jag-har-semester.
Jag har tom fått frågan av en för mig icke känd läsare om jag tänker lägga ner bloggen (väldans mycker tack för att du bookmarkat mig f.ö), men så är alltså inte fallet.

Annars är det mesta som vanligt...bortsett från att jag nu alltså tänkte damma av och skaka liv i den här gamla bloggen. Men inte just nu, först måste jag battla lite mot Joe Perry, i Guitar Hero III.

RSS 2.0