Tolkningsfråga 2Jag: Jag bår idte bra.
Mamma: Mmm...
Jag: *snörvlar och snorar* Babba, jag sjuk. Jag kad idte äta dåt addat äd filbjölk
Mamma (glatt): Jaså? Men då kanske du tappar ett par kilo till...
Jag: BABBA, JAG E SJUUUUUUUK!!!!

Det är svårt att ligga sked med ett träbenMitt högra ögonbryn har ryckt oförklarligt av och till i nästan ett dygn. Det är ganska enerverande.
Magkatarren som jag dragits med i ett par dagar är också rätt störig. 

Det allra mest meningslösa jag råkat ut för de senaste dagarna måste dock vara att jag vaknade tre timmar INNAN klockan i morse utan att kunna somna om. Jag kan inte minnas när jag åt frukost och läste morgontidningen 03:45 senast. Jag undrar om det ens har inträffat någon gång?!

Dagarna nuförtiden ägnar jag åt att, förutom jobba då förstås, undvika systembolagspåsar, nyförälskade par och barnvagnar. Allt utan större framgång kan jag säga.

Min crush på jobbet har sedan jag berättade för henne om mina känslor gått från att vara dejtande singel till att vara "i ett förhållande" (citat Facebook) med sin dejt. Starkt jobbat med approachen Fia.
Mitt ex har jag inte bara jagat rakt i armarna på en annan tjej, utan även ut ur landet. Om en vecka flyttar hon till Oslo.
Ja, ni förstår att det inte går så bra för mig på kvinnofronten

Idag hade vi utbildning på jobbet.
Någon gång efter lunch drabbades jag av akut kåtslag med tillhörande andnöd och om jag inte har helt fel för mig så tror att detta inträffade i samband med att mitt knä vidrörde chrushens där under bänken i hörsalen. Som ett resultat av detta ägnade jag resten av eftermiddagen åt att ta så mycket plats jag någonsin kunde och skreva sådär okvinnligt i hopp om att få röra hennes ben igen. Sjuk i huvudet? Njae, en smula kanske.

Utbildningen idag handlade om psyiska sjukdomar och jag är helt övrtygad om att jag har en släng av alla. Jag är bara inte diagnostiserad än. Inte utöver det mina ex brukar slänga ur sig om mig i alla fall.

Men; bortsett från den totala misären på kärleksfronten, min absoluta ofrivilliga sexlöshet och det ryckande ögonbrynet är det mesta bra. Det kunde ha varit värre i alla fall.
Jag kunde haft TVÅ ryckande ögonbryn, en dildo utan batterier eller träben. Eller ett träben som dildo. Oavsett vilket så hade det där träbenet satt stopp för min streetdans-kurs som börjar om en vecka. Jag har nämligen fått för mig att tjejer gillar när andra tjejer kan dansa. Det kostar mig tusen spänn, men det är det fanimej värt om man som ett indirekt resultat av sina danskunskaper får ligga.Hej, jag heter Sofia och jag kan prata med idioter.
Imorgon har vi en finfin utbildning på jobbet - "Hur du pratar med och hanterar psykiskt sjuka".
Så efter imorgon kommer jag att få mycket bättre kontakt med en del av mina ex.

För övrigt fick jag min efterlängtade gröna medalj idag. Den ska jag bära med mig i fickan precis som jag gjort med den röda i två månader. Den betyder.

The E-wordJag har hört att vissa människor finner självironi och sarkasm attraktivt. Således borde det finnas människor som just idag skulle finna mig oerhört attraktiv.

Det är lördag ooch jag har lagt ytterliggare ett nattpass inom polismyndigheten till handlingarna. Då skulle man väl kunna tänka sig att några timmars sömn hade suttit fint. Men nej då, tre timmar efter avslutat pass vaknade jag trött som få, av att den kåta katten och hennes hormoner hysteriskt sprang fram och tillbaks i lägenheten och letade mans-katter.
Jaha tänkte jag då, då går jag väl upp och sätter på kaffe - om det inte varit för att kaffet var slut. I morgonfrissa och slappemjukisar masade jag mig bort till min lilla ICA-butik - som naturligtvis hade stängt. Jag var fem minuter för sen.
Jag gick tillbaka till min stora sköna säng i förhoppning om att få ett par timmars sömn till. Just i den där sköna insomningsfasen ni vet, blev jag väckt av min bryska telefonsignal (borde byta ut "I kissed a girl" snart..). Det var mitt kära ex som hade för avsikt att släpa med sig hunden ut på en långtur. Så jag fick snällt masa mig upp igen och slänga på mig slappemjukisarna. Morgonfrissan var dock oförändrad.
När jag blivit synad uppifrån och ner och nerifrån och upp igen (jag kunde verkligen se hur hon tänkte "Hur tänkte jag där egentligen???") och överlämnat hunden släpade jag mig återigen in till sovrummet för ett tredje (!) försök att sova. Gick det bra tror ni? Nädå, "I kissed a girl" skränade återigen i mitt öra (MÅSTE verkligen hitta en annan, mindre hånfull ringsignal). Denna gången var det min far som egentligen inte alls hade för avsikt att väcka mig - han ville mest höra ifall jag sov gott....
Vid detta laget hade jag för längesen gett upp hoppet om min så välbehövliga skönhetssömn så jag klev upp och började smida planer för min fortsatta lördag. Detta blev resultatet:

* En biltur fem mil norrut för hundpromenad och något vackert att vila ögonen på kanske? Nej, dålig tajming med tanke på min sömnbrist och det faktum att jag återigen är för sen - denna gång ca en månad. (Jävla skit-dejt)

* En långpromenad ensam med hunden? I detta ösregn? Nej tack.

* Lägga mig i stora sängen och ägna eftermiddagen åt mys, massage, kärlek och hämningslöst sex? Visst nä, jag är ju 
e n s a m. Hur kunde jag glömma...

* Laga en lyxig middag bestående av lammfilé, bulgursallad och kantarellsås och ett gott glas rödvin? Visst nä, är ju fortfarande e n s a m. Dessutom dricker jag inte.

* Engagera mig i att storstäda och tvätta? Hmm...storstäda gjorde jag för inte så länge sen (det blir så när man är e n s a m och inte har något annat att hitta på. Tvätt-tid fanns det inte heller. Inte så att jag skulle hinna tvätta mina åtta maskiner i varje fall. Därför var det tur att jag igår gjorde som jag brukar när det börjar sina i underklädeslådan - jag gick och köpte nya. Och även en ny mössa, för det var jag ju verkligen i behov av. Mössor, klockor och skor. Det är mina fetisher. Och så underkläder förstås. Vad man nu ska med snygga underkläder till när man är....just det, e n s a m.

Nåja, längre än så har jag inte kommit i planerandet och så mycket längre behöver jag väl inte fortsätta heller för om bara några timmar går jag på ett nytt nattpass. Dock hoppas jag hinna slänga in en färdig-fiskgratäng i ugnen så att jag får frukost/lunch/middag idag med...

"Singel i Sumpan"? Släng er i väggen. Detta är singel i Malmö, varken mer eller mindre.
Lord, have mercyOH...MY....GOD!!!

Något har väckt alla mina hormoner till liv. Vad göra åt allt detta som bubblar inom mig?
Nu vet jag hur de hormonstinna pubertetspojkarna känner sig...


Eritrea nästaMåtte detta helvetesår ta slut snart och måtte 2009 bli bättre än vad delar av 2008 blev. Tvi vale!!
För säkerhets skull valde jag att arbeta mig genom nyårsaftons natt, ett val jag ångrar bittert i detta nu.
Ett ljus i detta tillfälliga mörker är att bästa kollegan/vännen också jobbar i natt. Då kan vi i alla fall genomlida denna misär tillsammans.

Vad roligare är; ett smärre mirakel har skett och det har dessutom gått mig nästintill obemärkt förbi.
Magklumpen har, hör och häpna,  förbytts mot magpirr men vem föremålet för mina dubbla hjärtslag är låter jag vara osagt. Klart är i alla fall att vi stöter på varandra allt som oftast på jobbet. Nåja, huvudsaken är att hon vet om det och gör hon. Vart jag fick modet att berätta det för henne ifrån är för mig fortfarande en gåta. Att flörta är nämligen inte en av mina större talanger.
Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda helt enkelt. Jag misstänker dock att jag först måste förpassa en viss person till breddgrader långt söder om ekvatorn innan jag kan ta flörtandet ett steg längre. Det är nämligen en deal vi har.
Nu återstår bara att klura ut HUR jag ska lyckas lura iväg vederbörande.

Äsch, jag har gott om tid på mig att fundera - året är ju bara knappa fem timmar ungt.

Och jobbet? Jodå, jag överlevde mot alla odds och fick dessutom sluta i tid. Katsching!!

Gott nytt år alla!RSS 2.0